Toscanzahoeve | www.toscanzahoeve.be

Bent u op zoek naar Toscanzahoeve?, de officiële website is www.toscanzahoeve.be. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Toscanzahoeve.

Toscanzahoeve • Centrum voor mens en dier

https://www.toscanzahoeve.be/
Versterk de relatie met je dier, je omgeving en jezelf in ons uniek, erkend centrum. Gedragstherapeute Inge Pauwels en haar team staan voor je klaar!

Toscanzahoeve – Home | Facebook

https://www.facebook.com/toscanzahoeve/
Centrum en groepspraktijk Toscanzahoeve focust op mens en dier: * gedrag en training voor dieren * coaching en opleiding voor mensen

toscanzahoeve – Instagram

https://www.instagram.com/toscanzahoeve/
1676 Followers, 54 Following, 261 Posts – See Instagram photos and videos from Centrum voor mens en dier (@toscanzahoeve)

Toscanzahoeve – Centrum voor mens en dier in Aarschot

https://www.handelsgids.be/aarschot/toscanzahoeve/
Openingsuren en adresgegevens van Toscanzahoeve – Centrum voor mens en dier in Aarschot met adres Milisstichel 3. Uw specialist voor dieren.

Over mezelf – The Wet Nose

https://www.thewetnose.be/over-mezelf
In september 2012 ben ik gestart met de cursus hondengedragstherapeut bij Inge Pauwels in Toscanzahoeve. Hier heb ik mijn diploma voor herkende …

Inge Pauwels Vishuddha – Toscanzahoeve – LinkedIn

https://be.linkedin.com/in/ingepauwels
Inge Pauwels Vishuddha – Toscanzahoeve · Beëdigd expert Belgische rechtbank katten en hondengedrag at Vishuddha bv · About · Articles by Inge Pauwels · Activity.

Toscanzahoeve – Aarschot – Hondenschool, Uitlaatservice …

https://www.doggo.nl/bedrijf/5895/toscanzahoeve-booischot/
Toscanzahoeve Milisstichel 3 3201 Aarschot, Eerste erkend holistisch en ontmoetingscentrum voor gedrag, therapie en opleiding voor mens en dier in Benelux.

Toscanzahoeve organiseert kampen met honden – VRT.be

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/07/15/hondenkamp-toscanzahoeve/
15 jul. 2021 — Tijdens de zomervakantie organiseert de Toscanzahoeve in Aarschot kinderkampen met honden. Als opleidingscentrum vinden ze het belangrijk …

Toscanzahoeve centrum voor mens en dier (Aarschot)

https://www.tripadvisor.be/Attraction_Review-g2147815-d20356289-Reviews-Toscanzahoeve_centrum_voor_mens_en_dier-Aarschot_Flemish_Brabant_Province.html
Toscanzahoeve centrum voor mens en dier. Nr. 10 van 11 bezienswaardigheden in Aarschot. Sportkampen & clinics. Website bezoeken. Bel. E-mailadres.

Openingsuren Toscanzahoeve – Centrum voor mens en dier

https://www.webhero.be/ondernemingsgids/langdorp/toscanzahoeve-centrum-voor-mens-en-dier/openingsuren
Openingsuren en contactgegevens van Toscanzahoeve – Centrum voor mens en dier in Langdorp met adres Milisstichel 3, 3201 Aarschot (Langdorp). Dieren.

Toscanzahoeve – RepQuest

https://repquest.com/nl/organization/view/id/3661
Toscanzahoeve is een holistisch dierengedragscentrum dat training en opleiding biedt rond het gedrag en de zorg voor honden, katten en konijnen.

Toscanzahoeve trainingen: Homepage

https://toscanzahoeve.teachable.com/
Toscanzahoeve heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het geven van trainingen rond honden, katten, dieren en mensen. Nu brengen we onze kennis ook online.

Toscanzahoeve – Twitter

https://twitter.com/toscanzahoeve
@toscanzahoeve. Hondenschool, Dierengedrag kat/hond/konijn, Gedragstesten, Therapiedieren, Beroepsopleidingen, , Bewegingsconsulent, Voedingsconsulent, …

Leave a Comment